header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Heren en Dames 1

Nieuws van Heren 1

23-9-2009
Zoals jullie misschien al weten heeft HVM een nieuwe Heren 1 selectie en zijn we reeds begonnen aan de competitie.
Waddinxveen H1 - HVM H1
Onze eerste wedstrijd was uit bij Waddinxveen en dit bleek na een lange strijd een vervelende tegenstander. De wedstrijd onder leiding van 2 correct fluitende bondsscheidsrechters werd een heus schaakspel. Na lang wachten en genieten lag de bal via Jurrian Hartwigsen na een scrimmage achter de Waddinxveense goalie. Wij hadden uiteindelijk de langste adem en wonnen de wedstrijd met een verdiende 0-1 als eindstand. De eerste missie voltooid nu op naar de volgende wedstrijd.
HVM H1 - Forcial H1
Thuis ontvingen wij een week later de heren van Forcial uit het ozo prachtige Rockanje. Met een lange autorit in de benen van deze heren kon dit wel eens een mooie middag gaan worden. Voorafgaand aan deze wedstrijd mocht onze "Mini vd Week" Lisa van Neck de afslag nemen en de eerste thuis goal scoren voor heren 1, dit gevolgd door een staande ovatie van beide teams. Vervolgens een leuke wedstrijd die gelijk op ging en waar het misschien weer lang wachten zou worden op de eerste goal. 5 minuten voor het rustsignaal was het dan zover, de eerste goal gescoord door Koen Peper. We gingen met een ideale tussenstand de rust in met de gedachte dat wij vandaag weer de langste adem zouden hebben. De 2e helft kregen we meer grip op de wedstrijd en waren er genoeg mogelijkheden de stand uit te breiden via onze strafcorners, maar helaas liep deze nog niet lekker. Eentje liep wel lekker en daaruit wist Koen Peper voor de 2e maal de keeper te passeren. In de laatste fase van de wedstrijd was het te merken dat er bij de heren uit Rockanje geen fut meer in zat en hiervan maakte Rik van Eekelen dankbaar gebruik door vanuit het achterveld naar voren te stormen en gaf vervolgens met een doffe klap op randcirkel de goalie het nakijken. We hebben de wedstrijd verdiend met 3-0 gewonnen en met 6 punten op zak gaan we volgende week vol goede moed op bezoek bij de Delftse heren van Scoop.
Zondag 4 oktober
Op zondag 4 oktober spelen wij weer thuis tegen Bleiswijk H1. De wedstrijd begint om 14:30u.
Groeten van heren 1