header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Feest commissie

HVM Neon Party

Nieuws afbeelding 17-3-2019

Op zaterdag 16 maart was er een Neon Party bij HVM. 4 moeders van de MD3 (Bianca, Birgit, Susila en Suzanne) hebben de organisatie op zich genomen. Zonder ervaring maar met heel veel enthousiasme hebben ze 2 feesten op 1 avond georganiseerd.

Eerst de Benjamins en F-jeugd. De muziek werd verzorgd door DJ Nick (met speciale neon lampen). Naast het dansen werden ook diverse spelletjes gespeeld. De jongens en meisjes hadden er heel veel zin in en de één was nog mooier in neon dan de ander. De opkomst was super, want er waren wel 50 jongens en meisjes die meegedaan hebben. Ook de trainers van de teams deden enthousiast mee. Iedereen kon limonade drinken en poffertjes eten. Ik weet zeker, dat iedereen een fantastische avond heeft gehad.

De Dames hadden daarna een half uurtje om alles op te ruimen en klaar te maken voor het feest van de E- & D-jeugd. Volgens mij waren er wel 75 leden. Wat een mooie opkomst. Natuurlijk weer onder leiding van DJ Nick. Ook nu werd het dansen afgewisseld met spelletjes als de Limbo. De trainers waren natuurlijk aanwezig om met hun teams feest te vieren. De organisatie had ook prijzen geregeld voor diegene die zich het mooist hadden versierd in Neon. En die beslissingen waren wel erg lastig voor DJ Nick. Zo veel keus…Het was een lange avond met veel dansen, maar ook deze groep heeft een geweldige avond gehad.

Ook veel dank voor de vaders die hebben meegeholpen met o.a. de bewaakte garderobe. De Dames waren na de avond gelukkig nog steeds enthousiast, dus zij gaan volgend seizoen hopelijk weer een aantal hartstikke leuke feesten organiseren.

Gerelateerde nieuwsberichten

Lustrumfeest 18 juni

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Proostdijstraat 41,
3641AT Mijdrecht
0297 - 28 70 32
[email protected]

Postadres
Ridderschapstraat 36,
3641JZ Mijdrecht