TC

HA is winterkampioen

Nieuws afbeelding 25-11-2018

HV Mijdrecht Heren A zijn "Winterkampioen”

Geen unicum, maar wel weer jaren geleden dat we kampioen zijn geweest. Wij spelen van sep-nov een competitie met 6 teams. Na de winterstop volgt een herindeling op basis van de resultaten van de teams. In maart starten we dus in een hogere klasse. Benieuwd wie onze tegenstanders gaan worden. Maar wij hebben er vertrouwen in dat we ook dan weer kampioen gaan worden.

Voor de wedstrijd van zondag waren we al niet meer in te halen door onze tegenstanders, maar dat maakte het niet makkelijker want de gehele voorhoede was er niet bij. Met 2 invallers (Richard Buss en Frank Hendriks) konden we toch met 13 man spelen. We speelden in Heemstede tegen Alliance. Zij stonden onderaan, maar je moet je wedstrijd toch maar winnen. Onze keeper Bart Peereboom was geblesseerd en werd waardevol vervangen door René Savelsbergh. Top gedaan.

We waren veel beter, maar door de vele personeelswisselingen moest iedereen toch even wennen. De 2e helft was een stuk beter en konden we een overwinning van 3-2 bijschrijven op onze palmares.

Een mooi 1e helft van het seizoen, waar Mick Fernhout ons kwam versterken. Ook dank aan de scheidsrechters die onze thuiswedstrijden hebben gefloten.

Ons team bestaat uit : Bart Peereboom, Christiaan van Neck, Marcel Buyink, Toon van Diemen, Marc Borking, Mick Fernhout, René Savelbergh, Roald Buurmeijer, David de Graaf, Albert Huijssoon, Niek Pieters, Gilbert Winkel, Adri Lambregts, Niels Broszat, Wouter Pinckaers, Jan Vesseur. Dennis de Pijper, Hans Mulder en Martijn Janssen hebben in het eerste deel van het seizoen niet kunnen spelen.

Helaas kon niet iedereen meedoen met de afsluiting, maar die was echt gezellig met een diner bij "Het Rechthuis”.