header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Zomaar een week van de voorzitter...

Nieuws afbeelding 14-10-2018 Tring tring (ik weet het, ik heb nog een ouderwets model) de telefoon gaat. Met de politie Mijdrecht, "Spreek ik met de voorzitter van HVM?........Er is aangifte van mishandeling gedaan tegen een van uw leden.

Een dag later belt de voorzitter van een gerenommeerde hockeyclub mij i.v.m. een ernstig hockeyincident op het veld met behoorlijk letsel……. Waarbij ernstige twijfels zijn over de al dan niet opzettelijkheid van de toedracht…

Weer later in de week komt er een vraag vanuit de KNHB die graag toelichting wil op vermeend wanstaltig gedrag van coach en publiek van HVM tijdens een competitiewedstrijd in het weekend daarvoor…

En ik maar denken dat hockey zo’n beschaafde sport is waar dit soort zaken niet gebeuren.

Drie incidenten in een week vind ik zelf toch echt teveel van het goede (ik kan mijn tijd wel beter besteden), zeker wanneer samenvattend alles terug te voeren is op (ontoelaatbaar) gedrag. En natuurlijk speelt de tegenpartij hier ook altijd een rol in, echter wijzen er wat mij betreft momenteel te veel vingers onze kant op.

Ik wil dan ook een dringend beroep op eenieder doen zich te gedragen in, op en naast het veld, zoals dat bij deze mooie sport hoort. Bedenk ook dat dit soort incidenten de naam HVM geen goed doen.

Gebeuren er ook nog leuke dingen?
Jazeker. Afgelopen maand is er een vriendjes/vriendinnetjes dag georganiseerd en was de opkomst bijzonder goed. Ruim 50 kinderen op het veld en inmiddels sinds het begin van het seizoen een 17-tal nieuwe aanmeldingen. Dank allen die hier hun energie in hebben gestoken.

Daarnaast zijn we bezig om onze vereniging rookvrij te maken zowel in het clubhuis als op het clubterrein. Dit maakt dat we onze kinderen een fijne en schone sportomgeving kunnen bieden. Van lieverlee zullen jullie hieromtrent meer communicatie gaan zien.

Verder staat er voor vrijdag 2 november een geselluge vrijdag op de agenda. Onder het genot van een hapje/drankje/muziek zullen deze middag/avond de herfstkampioenen gehuldigd worden.

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Proostdijstraat 41,
3641AT Mijdrecht
0297 - 28 70 32
[email protected]

Postadres
Ridderschapstraat 36,
3641JZ Mijdrecht