Arbitrage

“Hé scheids, bedankt!”

Nieuws afbeelding 4-10-2018 "Hé scheids, bedankt!” Dat hoor je niet zo heel vaak na een wedstrijd.Week in week uit staan onze scheidsrechters op het veld zodat spelers lekker hun wedstrijden kunnen spelen. Daar mogen we de scheidsrechters best weleens voor bedanken.

In de week van 6 t/m 14 oktober is de week van de Scheidrechter ook bij HVM.

Bij HVM zijn wij zeer blij met onze scheidsrechters en alle wedstrijden die zij voor ons fluiten, zodat wij met veel plezier onze hockeywedstrijd kunnen spelen.

Helaas merken wij op HVM ook dat de maatschappij veranderd en dit is helaas soms ook te merken tijdens het hockey spel.

Dit moeten we met z’n allen niet willen en laten wij dan een voorbeeld zijn en blijven zodat dat sportwedstrijden vooral leuk en sportief zijn.

Vanuit HVM zullen wij hier alert op blijven.

Afgelopen weekend zijn er helaas kaarten aan onze spelers gegevens, dit nemen wij als HVM hoog op en zal helaas ook tot een schorsing leiden.

Om onze scheidrechters extra te bedanken vragen wij alle spelers om na afloop van hun wedstrijd hun scheidrechters te bedanken met : "Hé scheids, bedankt!”

HVM zal onze scheidrechters komend weekend extra bedanken door bij hun consumptie ook een broodje van de week te serveren !

Namens de arbitrage commissie

Wina, Dave, Marc en Wouter