OPEN TRAINING 28 SEPTEMBER

Nieuws afbeelding 17-9-2018

Hockeyclub HVM

Zit jij op de basisschool en wil je graag een keer hockeyen? Dan ben je vrijdagmiddag 28 september van harte welkom op de Open Training van Hockey Vereniging Mijdrecht.

Neem je vriendjes en vriendinnetjes ook mee en ervaar wat een gave en stoere sport hockey is, ook voor jongens!

Aanmelden voor de HVM Open Training is niet nodig. Deelname is gratis en het enige dat je mee moet nemen is sportkleding en sportschoenen (en eventueel scheenbeschermers). Voor een hockeystick zorgen wij! Na afloop krijg je een informatiepakket mee naar huis.

Dus vind je het leuk om kennis te maken met de hockeysport, dan kan dit op vrijdagmiddag 28 september 2018 van 16.30-17.30uur (t/m 7 jaar)& van 17.30-18.30uur (vanaf 8 jaar) bij HVM, Proostdijstraat 41 te Mijdrecht.

Voor meer informatie over Hockey Vereniging Mijdrecht kun je kijken op www.hvmijdrecht.nl of mailen naar [email protected]

TOT ZIENS OP VRIJDAGMIDDAG 28 SEPTEMBER!!!