Trainingsweekend MD3

Nieuws afbeelding 2-9-2018
Dit weekend hebben de meisjes MD3 een trainingsweekend gehad. De meiden hebben op zaterdag een oefenwedstrijdje gespeeld tegen hockeyteam Alecto in Leiderdorp. na deze wedstrijd werden ze weg gebracht naar kampeerboerderij bij boer Aad in Leimuiden. Een fantastische locatie om met elkaar te werken aan een goede teamspirit onder leiding van Laure. Na een drukke dag vol leuke spelletjes, patatjes gemaakt door boer Aad, nog meer avondspelletjes een nachtelijke tocht door het mais doolhof mochten de meiden gaan slapen op de zolder van de kampeerboerderij.

Zondagochtend werden de meiden vrolijk gewekt door meneer de Haan, die luid kukelend zijn geluid liet horen, tijd om op te staan! In opperbeste stemming werd de dag gestart en konden we heerlijk buiten in het zonnetje ontbijten. De hele boel moest weer in de tassen worden gepropt en de boel opgeruimd om nog even snel te mogen spelen bij de koeien en in de hooischuur! Dit fantastische weekend werd afgesloten met een uurtje suppen! Elkaar beter leren kennen was het doel en dat doel is ruimschoots gehaald. Wat een heerlijk begin van het seizoen!

Bijlage

Vicky de Groot

7-9-2018 @ 9:10:24 |Wat gezellig!