Let's roll dag 30 Juni 2018

Nieuws afbeelding 25-6-2018

09.00 – 10.00 uur Jongstejeugd, F en E-tallen. (training op het veld)

10.00 – 11.00 uur Jeugd D-elftallen (training op het veld)

11.00 – 12.00 uur Jeugd C-B-A-elftallen

Beste hockeyvrienden,

In onze vereniging is een zeer enthousiaste groep vrijwilligers actief die met groot enthousiasme en plezier veel werk voor de club verzet. Dankzij hun inzet beleven onze leden veel hockeyplezier en houden we de vereniging organisatorisch en recreatief draaiend.

Wij zijn hen zeer dankbaar voor al hun tijd en energie!

Helaas wordt de groep actieve vrijwilligers klein en merken wij dat het vaak dezelfde mensen zijn die zich voor het reilen en zeilen van de club inzetten. Het is zorgwekkend dat het zo lastig blijkt om meer leden en ouders enthousiast te maken een steentje bij te dragen. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom dit het geval is. Velen zijn zich bijvoorbeeld niet bewust van het vele werk dat er verzet moet worden om het hockey spel mogelijk te maken.

Wij zijn een vereniging die bestaat uit leden en hun ouders. Samen moeten wij er voor zorgen dat de vereniging kan bestaan. Als we dat niet doen, dan is er geen hockey voor ons en onze kinderen.

De vereniging is geen bedrijf met personeel waar je een dienst van koopt. Het is een vereniging die we gezamenlijk in stand en draaiend willen houden. Om dat te bereiken is een veel grotere groep actieve leden en ouders nodig. Vele handen maken licht werk!

We zoeken mensen die zich structureel voor de vereniging inzetten en mensen die af en toe de handen uit de mouwen willen steken. De inzet varieert van verschillende rollen rondom een jeugdteam, het mede-organiseren van activiteiten, het verzorgen van communicatie tot het klussen binnen en buiten op de accommodatie. Er zit vast iets bij dat je aanspreekt, of waar je enthousiast van wordt.

Let’s Roll; op 30 juni worden alle jeugdteams van het komende seizoen met hun ouders uitgenodigd op de club. Op het veld zijn er voor de nieuwe jeugdteams (jongste jeugd en de D jeugd) verschillende hockeyactiviteiten en wordt de teamfoto gemaakt. Tegelijkertijd worden in het clubhuis de rollen rondom de teams en overige vrijwilligerstaken onderling door de ouders verdeeld. De vereniging rekent dan ook op jullie aanwezigheid.

Speciaal vragen wij ook de ouders van de A en B jeugd om met hun kinderen aanwezig te zijn.

Afmelden kan uitsluitend persoonlijk en onder vermelding van de rol waar je voorkeur het komende seizoen naar uitgaat bij [email protected].

We zien u op 30 juni graag op de club, zie hieronder de aanvangstijden.

Aansluitend aan de LETS Roll dag 2018 vindt het familie toernooi plaats, tijdens de prijs uitrekking van het familie toernooi zullen ook de kampioenen van 2018-2019 gehuldigd worden.

Hierdoor hebben wij een mooie afsluiting van dit hockey seizoen en kunnen we allen van verdiende vakantie gaan genieten, zodat we begin volgende seizoen goed van start kunnen

Met sportieve groet,

Namens het bestuur van HVM,

09.00 – 10.00 uur Jongstejeugd, F en E-tallen. (training op het veld)