BELANGRIJKE DATUMWIJZIGING: 19 MEI NIEUWE SHIRTS HVM PASSEN

Nieuws afbeelding 27-4-2018

Beste leden,

Reeds veel leden hebben afgelopen zaterdag hun nieuwe shirt gepast. Dank daarvoor. Echter zijn er ook nog best veel leden die dit niet gedaan hebben.

De 2e pasdag wordt verschoven naar 19 mei (i.p.v. 12 mei, dan zijn er geen wedstrijden op de club i.v.m. de meivakantie). Dus iedereen die niet gepast heeft: kom de 19e naar de club om je nieuwe shirt te passen. We weten inmiddels dat dit nodig is want het nieuwe model is echt anders dan het oude!

Dus: 2e pasdag Zaterdag 19 mei van 9:00u tot 15:00u

Wie geen clubshirt heeft kan niet meedoen met de competitie.

Noteer deze datum dus in je agenda en kom langs om je nieuwe outfit te passen zodat je er aan het begin van het nieuwe seizoen weer picobello uitziet.

Mocht het je om de een of andere onverklaarbare reden niet lukken laat het me dan weten op [email protected]

Groet,
Eltjo Bril