Arbitrage

Gezocht voor de rust en het plezier op de club

Nieuws afbeelding 10-4-2018 Onze oudere jeugd (vanaf 16) en senioren worden ingeschakeld voor het ‘fluiten’ van de 11-tal wedstrijden bij ons op de club.
Om dat in goede banen te leiden heeft de vereniging een arbitrage commissie.

De commissie bestaat idealiter uit:
  • Scheidsrechtercommissaris (bestuurslid)
  • Aanwijzer
  • Opleidingscoördinator
  • Secretaris/assistent arbitrage commissie

In verband met de werkzaamheden van de huidige vrijwilligers die deze posten bezetten, komen deze posten na mei vacant.
Graag zouden wij zien, dat een aantal ouders van spelers of senior spelers zich aanmelden om de taken van ons over te nemen.
Aarzel s.v.p. niet om je aan te melden en de mogelijkheden te bespreken: [email protected].

Het is noodzakelijk voor de rust en het plezier op de club dat deze posten ook volgend seizoen ingevuld zijn. Hockey ervaring is niet nodig, wel motivatie om er samen iets van te maken. Samen aanmelden is ook mogelijk: [email protected]

Rol van aanwijzer
Het aanwijzen betekent +/- 20 x per jaar de planning van scheidsrechters invullen.
Deze post kan eventueel worden gesplitst in:
  • een aanwijzer voor zondag (+/- 3 wedstrijden per zondag)
  • aanwijzer voor zaterdag niveau 5 en 4 teams (+/- 5 wedstrijden per zaterdag)
  • aanwijzer voor zaterdag niveau 3 en 2 wedstrijden (+/- 6 wedstrijden per zaterdag)

Rol van Opleidingscoördinator
Het coördineren van opleiding bij HVM, wordt op het ogenblik minimaal gedaan. 2e jaars B spelers worden opgeroepen voor het leren en afleggen van het clubscheidsrechter examen. Voor dit examen wordt maximaal 2x per jaar op een avond een vaste KNHB examinator gevraagd. Verder coördineren we zoveel als mogelijk dat beginnende scheidsrechters (+/- 16 wedstrijden per seizoen) een keer begeleid worden op de club.
Deze post kan eventueel worden gesplitst in:
  • Een coördinator clubscheidsrechter examen
  • Eén of twee coördinator(en) begeleiding voor beginnende scheidsrechters

Rol van secretaris arbitrage commissie
Diverse taken, waaronder het bij elkaar brengen van de commissie (4x per seizoen), publicaties op website (+/- 4x), wassen van jacks (2x), ophangen banner voor de week van de scheids.

Bedankt alvast voor je aandacht.

Namens arbitrage commissie
[email protected]t.nl