Wil je opzeggen bij HVM?

Nieuws afbeelding 3-4-2018 Dat vinden we jammer uiteraard!

Laat het ledenadministratie wel uiterlijk 30 april weten.

Opzeggen lidmaatschap

Het lidmaatschap dient uiterlijk 30 april voor elk nieuw seizoen schriftelijk te worden opgezegd. Dit kan per mail door een bericht te sturen aan: [email protected]of per brief aan: Korenbloem 5, 3641 VN Mijdrecht. Je ontvangt binnen 5 werkdagen een bevestiging van de opzegging. Indien je deze niet ontvangt, neem dan contact op om te informeren naar de status.

Leden die opzeggen na 30 april van elk jaar, zijn een heel jaar contributie aan de club verschuldigd. Restitutie of kwijtschelden hiervan is niet mogelijk.

Alleen opzeggingen, welke door de ledenadministratie van HVM schriftelijk zijn bevestigd, zijn geldig !

De opzegging gaat in per einde speelseizoen, d.w.z. op 1 juli van elk jaar. Vanaf die datum zal het lidmaatschap worden omgezet naar oud-lid en heb je geen toegang meer tot LISA.

Leden welke hebben opgezegd (onder voorbehoud opzeggen, is ook opzeggen) worden niet toegelaten tot de selectie trainingen en zullen daarom ook niet in een team worden geplaatst. Wordt de opzegging later ongedaan gemaakt of kom je later terug bij HVM dan word je geplaatst in een team waar ruimte is.

Mocht je -om welke reden ook- opzeggen en in het nieuwe seizoen alsnog opnieuw lid worden, dan zijn er opnieuw inschrijfgeld/administratiekosten à € 30,00 verschuldigd.