Arbitrage

Deelnemers clubscheidsrechterscursus

Nieuws afbeelding 30-8-2009

Geachte lezer, Aangezien het hebben van een clubscheidsrechterskaart niet meer vrijblijvend is (verplicht gesteld door de KNHB voor jeugdleden vanaf 16 jaar én seniorenleden) raad ik de onderstaande personen aan om deze cursus te volgen. En wel vanwege drie redenen:

1.      Spelregels zijn belangrijk en als je ze kent dan kan je je ook verplaatsen in die scheidsrechter die volgens jouw niet zo’n goede fluitist is (fluiten én de wedstrijd leiden zijn twee totaal verschillende disciplines en het vergt ervaring en/of talent)

2.      De club heeft altijd tekort aan scheidsrechters. Dat wil niet zeggen dat iedereen meteen opgesteld wordt na het behalen van het examen, maar het betekent wel dat er op een gegeven moment een beroep op je gedaan kan worden in het belang van de club en de afzonderlijke teams.

3.      Het is nu eenmaal verplicht.

Deelnemers (15 jaar en ouder):

H1:         Alle spelers zonder kaart

JB1:        Victor Carstens, Thijs Saillard, Jim Nieuwenhuis, Joran Capel

DA:        Daniëlle Keijzer, Judith Bos, Carola Slooff, Mirjam Klaassen, Hester Jong, Bianca Fernhout
                Hanneke van Betten

MA2:    Fleur Venneker, Zoë Zoutman, Anne van Geest, Channa van Miert, Puck Vermeulen,
Saskia Meijer, Kirsten Meeuwis, Annika Capel, Sabine Meijer, Susanne Vesseur

MB1:    Xinta Wijchers, Ilse Boonders

MB2:    Maaike Stam, Kirshi Wesselingh

NOTA BENE: Indien je al over een kaart beschikt geef je naam & kaartnummer dan even aan mij door …

De cursusdata zijn: 16, 23 en 30 september om 19:30 uur in het clubhuis

Indien er nog meer personen geïnteresseerd zijn om de cursus te gaan doen, geef je dan ruim vóór 16 september op bij mij.

Bert Moorthaemer, e-mail: [email protected]