Arbitrage

Dringende oproep: Opleidingscoördinator Arbitrage

Nieuws afbeelding 27-9-2017

Dringende oproep (eerdere oproepen hebben helaas geen succes gehad)

Ik stop met het organiseren van de clubscheidsrechter examens. Deze zijn 2x in het jaar en met name de 15 jarigen van de club worden hiervoor opgeroepen. Er wordt al gevraagd naar wanneer het volgende examen zal zijn.

De laatste 2 jaar heb ik ervoor gewerkt om het bestand op peil te krijgen en no-shows terug te dringen. 3 seizoenen geleden stagneerde het, maar nu het weer op peil is, is het zonde om het te laten schieten!

Kortom het is even nodig dat iemand, of misschien een duo dit van mij overneemt.

Op verzoek van het bestuur ben ik de ledenadministratie gaan doen. Op piek momenten vind ik beide te veel van het goede. Als opleidingscoördinator arbitrage heb je een leuke inzage in de teams. Het leverde mij leuke contacten op bij HVM en de KNHB.

Graag je reactie of vragen sturen aan [email protected]. En uiteraard help ik je op weg met de ins en outs.

Bedankt,

Wina Jansen