TC

HVM Hockey Open Dag (jeugd vanaf 6 jaar en G-Hockey)

Nieuws afbeelding 4-9-2009

Opnieuw organiseert Hockeyclub HVM een Open Dag voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar en ouder die geïnteresseerd zijn in hockey. Dit vindt plaats op zaterdag 5 september van 10:00 – 12:00 uur bij HVM.

Tegelijkertijd is er een Open dag voor de G-Hockey jeugd vanaf 7 jaar. Deze vindt plaats tussen 10.30 en 11.15 uur. Graag om 10.15 uur aanwezig zijn.

Vooraf aanmelden is niet nodig.  Deelname is gratis en het enige dat kinderen mee moeten nemen is sportkleding en sportschoenen (en zo mogelijk scheen-beschermers).

Na afloop ontvangen alle deelnemers een informatiepakket en de kinderen die binnen twee weken na de clinic lid worden van HVM krijgen een Starter Set (stick, bitje en scheenbeschermers) cadeau.

Duo Sport is aanwezig zodat (aankomend) HVM leden  alleen op deze dag met 10% korting (sommige) hockey benodigdheden ter plekke kunnen bestellen.

Dus ken jij in je omgeving jongens of meisjes vanaf 6 jaar en ouder, laat ze dan weten van deze unieke HVM Hockey Open Dag.

Voor informatie hierover kun je contact opnemen met Carola Slooff op 0297–242264.