header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Heren en Dames 1

Mini van de week bij Dames 1

Nieuws afbeelding 15-6-2017
Hallo wij zijn Eva en Fae en zitten in de M8E3. En zijn zondag 11 juni mee geweest met dames 1. Dames 1 bestaat uit: Tessa, Anouk, Lindsey, Laura, Claudia, Samantha, Jet, Claire, Yara, Eva, Lieke, Suus en Desra. De coaches zijn: Sven en Bas. Er wachtte twee meiden uit het team ons op. En we kregen een tas met: 2 paar veters, een flesje met AA drink, een zak HARIBO mix, een pen en een labello. Toen gingen we naar de kleedkamer en toen mochten we een mop vertellen en gingen we dingen bespreken. Daarna mochten wij de keep inspelen en de rest deed een warming up. Bij de wedstrijd moesten we de handen schudden en toen mochten wij de bal nemen. En dan mag je proberen te scoren. Fae had bijna gescoord. En de rest nam het van ons over.Het was al gloeiend heet. We moesten tegen Hoevelaken. De wedstrijd was super spannend, ze speelden 4x 17 minuten. Ze schoten een paar keer mis, Toen kwam er een tegen goal. Toen was het weer super spannend, toen scoorde Anouk dankzij de voorzet van Sterre die kwam invallen. De eerste 17 minuten waren voorbij, en an mogen ze drinken en moeten gelijk weer door. Toen de wedstrijd weer begon waren ze veel aan de bal. Het team mocht veel uitnemen. Als je uit het spel werd gehaald kreeg je uitleg. Toen hadden wij een straf corner. Helaas waren er veel kansen mis, ook moesten zij veel wisselen. Wij hadden een hele goede keep. Toen was de grote pauze we gingen in de schaduw zitten om te bespreken. Het was heel gezellig, de tweede helft ging veel beter. De derde 17 minuten begonnen, en Yara scoorde het staat nu 2-1 voor ons. Iedereen is moe, maar Anouk scoort nog een keer nu staat het 3-1. Mara scoort de 4-1. De vierde 17 minuten begonnen en we schoten 5x mis. Maar het scheelde niet veel. We wonnen met 4-1. En maakten een groepsfoto.

Einde