Arbitrage

Super leuk om dit voor het hockey plezier van anderen te kunnen doen!

Nieuws afbeelding 14-6-2017

Ben jij ook 1 van degenen die het super leuk vinden om een wedstrijdje te begeleiden?

De groep enthousiastelingen breidt zich uit en dat is erg plezierig voor de club! Waarvoor dank aan de begeleiders van de beginnende scheidsrechters!

Wat merken wij, arbitrage commissie, nog meer?

• Van de CS+ deelnemers is Marc geslaagd. Van Harte Marc!
  • HVM kent geen leercoach die naar HVM wil komen. Dat is erg jammer voor de club. Ben jij of ken jij niet toevallig iemand die dit zou kunnen worden? Je hoeft zelf geen CS+ te zijn. Kijk eens bij https://www.knhb.nl/kenniscentrum/scheidsrechters/clubscheidsrechter-plus-cs
  • HVM heeft 180 leden met een kaart. Dit is verplicht voor spelers boven de 16. Dank trainers en managers! Mede door jullie verlopen de examens hiervoor voorspoedig.
  • Spelers die kunnen fluiten op niveau 2 blijven hard nodig.
  • Er zijn slechts enkele rode kaarten gevallen en meldingen geweest van wedstrijden waar het mis is gegaan qua wedstrijdbegeleiding. Heel fijn, allen bedankt voor de inzet!
  • Er zijn momenteel veel spelers van niveau 5 en 4 in vergelijking tot wedstrijden die zij kunnen fluiten, dat willen we vanaf volgend seizoen weer meer in verhouding krijgen.
  • Spelers in groepjes vragen om trainingswedstrijden te fluiten werkt leuk en is iets wat we komend seizoen vaker willen gaan doen.
  • Er zijn 2 posities vrij gekomen in de arbitrage commissie... dames of heren meld je aan s.v.p! Arbitrage blijft nooit onbesproken en staat goed op het CV.
    Wendy en Wina bedankt voor jullie inspanningen en veel succes bij respectievelijk sponsoring en ledenadministratie!

Op de let’s roll dag, zaterdag 1 juli, zijn wij aanwezig voor vragen en informatie.

Verder staan gepland:

• Woensdagavond 27 september: komst van KNHB examinator voor afnemen examen.
  • Donderdagavond 12 oktober:door KNHB georganiseerd spelregelcafé te HVM.

Met sportieve groet,

De Arbitrage commissie.