Mini van de week bij Dames 1

Nieuws afbeelding 10-4-2017

Na al diverse keren andere "Mini’s van de week” gezien te hebben, mochten wij (Anne Stark en Noor van Rooyen) dit keer zelf de mini’s zijn bij de dames van de D1. Echt gaaf !

Maar ook eigenlijk wel een be spannend, want we mochten mee met de voorbespreking in de kleedkamer, en we hebben de eerste bal uitgenomen en samen overgespeeld richting het doel van de tegenstanders. En: … ook gescoord ! Gelukkig maar, want we waren best een beetje bang dat we mis zouden slaan. Binnen 1 minuut al 1-0, maar .. die telde natuurlijk niet echt. Misschien hebben we wel het goeie voorbeeld gegeven want de dames van de D1 van HVM hebben deze wedstrijd met maar liefst 6-1 gewonnen van de Haaskamp uit Amerongen. Best aparte tegenstanders, trouwens. Met allemaal verschillende zwarte shirtjes en heel veel tattoos.

De D1 blijf hierdoor op een super 1eplek staan in de competitie. Toppers, toch !!

Verder mochten we meedoen met de warming up en hebben we de hele wedstrijd vanuit de dug-out mogen bekijken. Cool, want dan zie je het allemaal heel anders dan vanaf de kant. En natuurlijk hebben we ook meteen de tactiek "afgeluisterd”. Jammer dat we nu met ons eigen team (M8E2) een soort "paas-stop” hebben, want anders hadden we de dingetjes die we van de D1 "gepikt” hebben meteen zaterdag al in onze M8E2 nog meer en beter kunnen gaan doen : breed-spelen; snel-uitnemen en snel overspelen.

We hebben super genoten van de wedstrijd, want wat spelen die dames allemaal goed, zeg ! Zo snel, soms bijna niet te volgen…

Wil je de D1 zelf een keertje komen bekijken op HVM, kom dan zondag 14 mei om 12.45 uur kijken. Dan spelen ze tegen Nijkerk.

Absoluut de moeite waard !

Groetjes van Anne Stark en Noor van Rooyen (M8E2)