Als het echt niet anders kan: Opzeggen lidmaatschap

Nieuws afbeelding 1-4-2017

Beste HVM-er,

Graag brengen wij de spelregels met betrekking tot het opzeggen van een lidmaatschap onder de aandacht:

1.Het lidmaatschap kan alleen schriftelijk worden opgezegd voor 30 april van elk jaar, per mail: [email protected] of door een brief te sturen naar Ledenadministratie HVM, p/a Ambachtsherensingel 25, 3641 KL Mijdrecht.

2.Je ontvangt na verzending van mail of brief binnen 5 werkdagen een bevestiging per mail van de opzegging. Indien je deze niet ontvangt zul je zelf contact hierover moeten opnemen met de ledenadminstratie via [email protected].

3.Wij attenderen je erop dat bij opzegging na 30 april van elk jaar, je een heel jaar contributie verschuldigd bent; restitutie of kwijtschelding hiervan is niet mogelijk.

4.De opzegging gaat in per einde speelseizoen, d.w.z. op 1 juli van elk jaar. Vanaf die datum zal het lidmaatschap worden omgezet naar oud-lid en heb je geen toegang meer tot Lisa.

5.Leden welke hebben opgezegd (onder voorbehoud opzeggen, is OOK opzeggen) worden niet toegelaten tot de selectie trainingen en zullen daarom ook niet in een team worden geplaatst.

6.Wordt de opzegging later ongedaan gemaakt of kom je later terug bij HVM dan word je geplaatst in een team waar ruimte is. Bij een nieuwe inschrijving zullen wij € 30,00 administratiekosten in rekening brengen.

Alleen opzeggingen welke door de Ledenadministratie Hockey Vereniging Mijdrecht schriftelijk zijn bevestigd zijn geldig.

Ledenadministratie HVM
Inga Hendrix