Arbitrage

De arbitrage commissie was en is nog zoekende!

Nieuws afbeelding 8-3-2017

Afgelopen maandag vond de 3e vergadering dit seizoen van de arbitrage commissie plaats onder het genot van een drankje bij Rendez Vous.

Het was de eerste vergadering voor Hugo en Brian die de commissie zijn komen versterken als aanwijzers. We constateren dat het hebben van spelende leden in de commissie direct een groot voordeel is. Fijn!

Wij zoeken voor de commissie nog steeds 1 of 2 vrijwilligers. (misschien wel (jong) dames 1 of meiden uit de A ?) die het stokje van in elk geval Wendy over kunnen nemen.

Wendy zorgt onder meer voor een extraatje bij de week van de scheids, roept de commissie 4x per jaar bijeen, reikt muntjes uit, maar zal zich gaan bezighouden met sponsoring voor de club.

Naast wat Wendy doet zijn er best nog ideeën waar we iets meer mee zouden kunnen om het begeleiden van wedstrijden bij HVM leuker en beter te maken.

Aarzel s.v.p. niet om je aan te sluiten!

Over arbitrage raak je nooit uitgesproken. Er aan bijdragen, al is het met een paar uurtjes per seizoen, staat goed op het CV.

HVM Arbitrage commissie