Arbitrage

Nieuw geslaagden voor het clubscheidsrechter examen!

Nieuws afbeelding 27-11-2016 Op 16 november heeft het eerste Club Scheidsrechter examen van seizoen 2016-2017 plaatst gevonden. Alle aanwezige 28 zijn geslaagd! Wij feliciteren van harte de 4 ouders en de volgende spelers uit de A en jongens B:

Max Bakker, Nina van Bergen, Ivo Boogaard, Jente Bult, Calvin Donker, Julia Günther, Robbert Has, Denise Helmer, Kirsten Kapteijn, Joost Koopman, Sidney Kropveld, Chiara Ledegang, Youri van Loosbroek, Julian de Man, Marit Schel, Marthe Schnieders, Oscar Schraal, Rogier van Staveren, Hieke van Tol, Anna Verhoef, Niklas van Vliet, Bart Vroegop, Thomas van de Vuurst, Cédric Wortman.

Zo spoedig mogelijk zullen zij hun Clubscheidsrechterkaart uitgereikt krijgen.

Het volgende examen

Het 2e en laatste examen te HVM dit seizoen zal plaats gaan vinden in februari/maart. Voor dit examen moment zullen dit seizoen de 2e jaars B meiden worden uitgenodigd. Tevens worden de spelers opnieuw uitgenodigd, die nog niet aan de KNHB competitie deelname verplichting voldoen (i.e. een Club Scheidsrechterkaart bezitten 16 jaar).

Wanneer een examenkandidaat 3x niet voor het examen komt of er klaarblijkelijk geen moeite voor doet dit te halen, dan is het beleid om na de 3e examen mogelijkheid een schorsingsmaatregel op te leggen, die niet gering is.

De Arbitrage commissie.