Mini van de week HVM - Culemborg

Nieuws afbeelding 16-10-2016

16 Oktober waren wij (Emily en Olivia) mini’s van de week.  Zelf spelen wij in de M6E2. Toen we aankwamen, kregen wij een cadeautas met alle namen van de speelsters erop. In de tas zat een haarband, een zak snoep, een gele hockeybal, een pen met een voetbal er op en een flesje AA. Daarna gingen we met ze allen naar de kleedkamer.  In de kleedkamer werden we aangekondigd en  gingen we allemaal moppen vertellen. Wij hadden allebei 1 mop en de coach had er 3. De moppen waren heel grappig. We gaan er nu 1 vertellen; het is bruin en het hangt om je nek…een kroketting ha ha ha ha ha. Natuurlijk werd ook de strategie besproken. Tijdens de wedstrijd mochten wij in de dug-out zitten.  Er werden best veel hoge ballen gespeeld.  Dat mag hier dus wel. We vonden de wedstrijd leuk en spannend. Jammer dat er een doelpunt niet meetelde. Volgens ons was het toch een doelpunt. Willen jullie weten wie hebben gescoord?

Anouk heeft 2 keer gescoord, Claire 1 keer en  Lindsey 1 keer. Het eindigde met vier-nul. Jippie!!!

Na de wedstrijd mochten wij nog met het hele team op de foto en was de man of the match verkiezing. De man of the match is geworden Eva!!!!!!!!!!!!!!! We gingen ook nog met elkaar naar huis om ons verslag te schrijven en dat was ons verhaal.

Groetjes

Olivia en Emily