Arbitrage

DE WEEK VAN DE SCHEIDSRECHTER

Nieuws afbeelding 6-10-2016

Ook bij HVM waarderen wij onze scheidsrechters, de personen die het mogelijk maken dat er √ľberhaupt wedstrijden gespeeld worden, maar ook de personen die ervoor zorgen dat een wedstrijd veilig en zo eerlijk mogelijk verloopt.

Juist vanwege het feit dat al onze scheidsrechters in hun vrije tijd op het veld staan en af en toe mooie uitdagingen niet uit de weg gaan, willen wij vanuit de Arbitrage Commissie onze waardering uitspreken voor deze toppers.

Afgelopen weekend hebben de meesten als het goed is al mogen proeven van een stukje taart. Jullie worden uitgenodigd ook dit weekend (8 en 9 oktober tijdens de wedstrijden) even langs te komen op de club, waar wederom een stukje taart klaar zal staan als blijk van onze dank.

Scheids, bedankt!

Arbitrage Commissie HVM