Vrijwilligersbijeenkomst

Nieuws afbeelding 28-8-2016
Welkom bij de HVM vrijwilligs appgroep!
Nav de let's roll dag van donderdag 2 juli wil ik namens het bestuur van HVM hieraan opvolging geven.
U heeft zich opgegeven voor één van de activiteitengroepen (toernooi, activiteiten, materiaal,  sponsor, PR/ledenwerving) of bent op een andere manier betrokken. Zoals voorgesteld vindt communicatie plaats via een whatsapp groep.
Donderdag 1-9-2016  a.s. 20:00 - 21:30 (clubhuis) willen tijdens een kick off starten en plannen/activiteiten delen.
20:00 Opening door mij (Jeroen van Hemel)
20:15 uiteengaan in subgroepen
21:15 wrap-up door coördinatoren
Formule is dus: elkaar leren kennen, (jaar)programma delen/maken en gezelligheid. Familie/partners/aanhang meenemen mag/kan.
Door de grote van deze whatsapp groep gelieve geen vragen via deze groep te stellen anders dan direct aan mij (Jeroen van Hemel of Dennis de Jong).
Na donderdag hoop ik dat alles duidelijk is of wat nog verder uitgewerkt moet worden.
Uiteraard dank ik alvast voor de getoonde interesse en hoop ik namens het bestuur van HVM op een grote opkomst!