Uitlevering HVM clubshirts

24-8-2016

Beste HVM’er,

Aan het eind van vorig seizoen heb je jouw shirt ingeleverd omdat je een grotere maat nodig hebt. Of je gaat dit jaar voor het eerst competitie spelen.

Uitlevering clubshirt
De eerste uitlevering van de ‘nieuwe’ shirts staat gepland op donderdag 25 augustus aanstaande van 19.00-20.30 uur in het clubhuis van HVM.

Deze eerste uitlevering is vooral van belang voor leden die voor de aanvang van de reguliere voorcompetitie (start 10 september) al een oefenwedstrijd spelen.

Helaas heeft onze leverancier nog niet alle extra bestelde maten kunnen uitleveren. Mocht het zo zijn dat jouw maat niet (meer) beschikbaar is donderdag dan krijg je tijdelijk een andere maat mee die op een later tijdstip weer omgeruild kan worden. Zodoende kun je gewoon in een clubshirt spelen tijdens een oefenwedstrijd.

De tweede uitlevering staat gepland op woensdag 7 september van 20.00-21.00 uur in het clubhuis van HVM.

Sportieve groeten,

Kleding Commissie HVM