Inleveren en passen clubshirt (1 en 2 juli)

Nieuws afbeelding 28-6-2016

Beste (ex) HVM’ers,

Wanneer je het komende seizoen geen lid meer bent van HVM dan moet je je clubshirt inleveren (beneden in het clubhuis):

Helaas zijn wij genoodzaakt een boete van € 30,-- door te berekenen op het moment dat het clubshirt niet tijdig ingeleverd wordt.

Voor leden die hebben aangegeven een grotere maat shirt nodig te hebben gelden eveneens bovenstaande tijden om hun ‘oude’ shirt in te leveren. Het nieuwe shirt wordt na de zomervakantie uitgeleverd, een datum voor uitlevering volgt.

Voor nieuwe leden die competitie spelen zal er zaterdag 2 juli op bovenstaande tijden gelegenheid zijn een shirt en een rokje/short te passen. Ook deze shirts worden na de zomervakantie uitgeleverd. Rokjes en shorts kunnen besteld worden via Club Colors (http://webshop.clubcolors.nl/club/mijdrecht/). Kousen zijn te koop op de club of in de webshop.

Graag tot ziens op één van bovenstaande data of alvast een fijne zomer gewenst!

Sportieve groet,

Kleding Commissie HVM