Nadere informatie Let's Roll dag - 2 juli

Nieuws afbeelding 22-6-2016

Beste HVM-er,

Op zaterdag 2 juli staat de Let's Roll dag gepland. Hierover heb je eerder al een mail ontvangen. Teams in de nieuwe samenstelling voor komend seizoen komen dan bijeen. Ouder(s) en speler / speelster worden beiden verwacht op de volgende tijden:

10.00 – 11.00 uur Jeugd F & E teams (6-tallen en 8-tallen)

11.00 – 12.00 uur Jeugd D teams

12.00 – 13.00 uur Jeugd C teams

13.00 – 14.00 uur Jeugd B & A teams

Wat kunnen ouders verwachten?

Ouders komen bijeen om alvast kennis met elkaar te maken en worden bijgepraat door de Technische Commissie over komend seizoen. Daarnaast worden beschikbare teamrollen ingevuld en hopen wij, evenals vorig jaar, op een groot aantal vrijwilligers voor taken op de club. Meer over de vacante vrijwilligerstaken vind je onderstaand.

Wat kunnen de spelers / speelsters verwachten?

Gebleken is dat de aanvang van het nieuwe seizoen veel soepeler verloopt als spelers en speelsters in nieuwe teamsamenstelling al kennis met elkaar hebben gemaakt. Daarom is op de genoemde tijd een veldactiviteit gepland onder leiding van de nieuwe trainer.

Welke taken zijn er op de club?

Het bestuur is voornemens om komend seizoen een nieuwe structuur in te voeren, waarbij wij vrijwilligers zoeken voor afgebakende (compacte) taken die gerelateerd zijn aan: accommodatie, sponsoring, PR en ledenwerving, activiteiten, toernooien en feesten. Dit in tegenstelling tot de commissiestructuur die wij nu kennen met jaarrond vergaderingen en taken. Hierdoor hebben wij wel meer vrijwilligers nodig, maar is de belasting per vrijwilliger lager. Deze aanpassing past beter in het huidige tijdsbeeld van ‘drukke ouders’. Uitzondering op deze wijziging is de Technische Commissie, Arbitrage Commissie en Bar Commissie die komend seizoen in de huidige commissievorm worden voortgezet.

Wij zoeken tijdens de Let’s Roll dag:

• 5 coördinatoren die gedurende het seizoen aanspreekpunt zijn voor een groep vrijwilligers, vrijwilligers inspireert en de voortgang van taken bewaakt;

• Voldoende vrijwilligers die taken willen oppakken op het gebied van accommodatie, sponsoring, PR en ledenwerving, activiteiten / feesten / HVM 40-jaar en toernooien;

Verder staan de volgende functies nog open die wij op korte termijn ingevuld willen hebben:

• Hoofd Technische Commissie (bestuurslid), informatie Jiska Pleunes (06-36080431)

• Vice-Voorzitter (bestuurslid), informatie Dennis de Jong (06-20708469)

• Lid Technische Commissie – Senioren, informatie Jiska Pleunes

• Lid Arbitrage Commissie (aanwijzing scheidsrechters), informatie Wendy Oly ([email protected])

Tot 2 juli!

Met sportieve groet,