TC

Voorlopige teamindeling seizoen 2016-2017

Nieuws afbeelding 4-6-2016

Hierbij de voorlopige indeling van de jeugdteams voor volgend seizoen.

Wij hebben als TC ons best gedaan om de teams zo goed mogelijk in te delen en, daar waar mogelijk, rekening te houden met de wensen van de jeugdleden zelf.

De teams zijn samengesteld op basis van input van de trainer/coach gedurende het jaar, eigen waarnemingen van de lijncoördinatoren gedurende het seizoen en de selectietrainingen, waarin de jeugdleden zijn beoordeeld door objectieve derden. Voor de jongste jeugd is tevens gevraagd of er specifieke voorkeuren zijn wat betreft vriendjes en vriendinnetjes.

Zoals al eerder gecommuniceerd hanteert de KNHB een leeftijdsgrens van 1 oktober. Wij hebben deze grens zoveel mogelijk gerespecteerd. Eventuele uitzonderingen komen voort uit het feit dat wij anders geen teams kunnen formeren, wat de enige uitzondering op de leeftijdsgrens mag zijn voor kleinere verenigingen.

Sommigen van jullie zijn waarschijnlijk heel blij, anderen wat minder. De ervaring leert dat een nieuw team in het begin wat wennen is, maar veelal heel snel weer als gewoon voelt en iedereen lekker hockey kan spelen. Mocht je toch bezwaar aan willen tekenen tegen het team waarin je bent ingedeeld, ga dan naar de site van HVM Hockeyschool (http://hvmhockeyschool.nl/bezwaar/), waar je je kunt aanmelden voor een van de twee bezwaaravonden. Doe dit voor maandag 12.00 uur aanstaande.

De bezwaaravonden worden gehouden op 8 en 9 juni in het clubhuis. Wij sturen jullie uiterlijk aanstaande dinsdag een uitnodiging met de dag en tijd waarop je verwacht wordt. Wij waarderen het als het jeugdlid hierbij zelf aanwezig is. Vanaf de C leeftijd verwachten wij in ieder geval het jeugdlid zelf. Wij zullen vóór 24 juni de definitieve teamindeling communiceren.

Graag zien wij iedereen in zijn of haar nieuwe team op 2 juli aanstaande tijdens de Let’s roll dag. Graag per kind in ieder geval 1 ouder aanwezig. De kinderen gaan lekker het veld op met hun team, de ouders worden in het clubhuis met koffie/thee ontvangen voor een rondje informatie over de club en voor het invullen van de vrijwilligersfuncties.

Let op, gewijzigde tijden:

F & E teams (6 tallen en 8 tallen) 10.00-11.00 uur

D teams 11.00-12.00 uur

C teams 12.00-13.00 uur

A & B teams 13.00-14.00 uur

Wij wensen iedereen succes met de laatste loodjes voor de vakantie en straks een heerlijke zomer toe. Wij zien jullie graag terug vanaf maandag 22 augustus voor de eerste trainingen. In overleg met de trainer/coach in samenspraak met Erik-Jan kan een team de week ervoor beginnen.

De TC

Bijlage