Open Dag Hockeyclub HVM zeer succesvol!

Nieuws afbeelding 2-6-2016 Zondag 29 mei jl. vond de jaarlijkse Open Dag van Hockey Vereniging Mijdrecht (HVM) plaats.

Circa 50 enthousiaste kinderen van verschillende leeftijden deden mee aan allerlei hockey oefeningen op het veld. Onder de deelnemers waren ook een flink aantal stoere jongens waar de hockeyclub erg blij mee is. In het clubhuis werden de ouders ontvangen door de voorzitter van de TC en geïnformeerd over de club. Na afloop werd de kinderen een heerlijk ijsje aangeboden, gesponsord door L’Opera Foodbar uit Mijdrecht en ontvingen zij een tasje met daarin een informatiepakket en sponsorartikelen van de Rabobank en EMP Grafi Media.
Een aantal kinderen is meteen lid geworden en zij starten deze week al met de trainingen.

Ook als je nog geen inschrijfformulier hebt ingevuld, of de Open Dag gemist hebt, ben je van harte welkom om een aantal keer gratis mee te komen doen met een training. Kinderen vanaf 4 jaar zijn welkom!

Op vrijdagmiddag trainen de Funky’s, Benjamins en de F-jes (leeftijd 4 t/m 7 jaar) van 16.30 tot 17.30. De E-jeugd (8 t/m 10 jaar) traint op vrijdag van 17.30-18.30. Je kunt je voor deze trainingen aanmelden door een mailtje te sturen naar [email protected] onder vermelding van je naam en leeftijd. Meer informatie over de trainingen en het inschrijven bij HVM kun je vinden op de website.