Overzicht activiteiten op HVM

Nieuws afbeelding 23-5-2016

Beste HVM-er,

Nog een paar wedstrijden en dan zit de competitie er weer op. Voor veel teams zijn er nog een of meerdere toernooien, maar ook op de club is er nog van alles te doen.

In het onderstaande overzicht vind je een overzicht van de belangrijkste activiteiten op HVM. Noteer deze data alvast in jouw agenda!

29 mei  Open Dag

Voor kinderen vanaf 5 jaar organiseren wij zondag 29 mei van 10.00 tot 12.00 uur weer een Open Dag. Inschrijving vanaf 09.45 uur.

19 juni  Familietoernooi

De Activiteitencommissie organiseert zondag 19 juni weer een supergezellig Familietoernooi.

Aanmelden en meer informatie: http://www.hvmfamilietoernooi.nl/2016

1 juli      Algemene Leden Vergadering (ALV)

Aanvang 20.00 uur (clubhuis)

1 juli      Vrijwilligersavond

Om te bedanken voor de inzet nodigt het Bestuur alle vrijwilligers van HVM uit voor een gezellige avond. Tevens wordt deze avond de Vrijwilliger van het Jaar award uitgereikt. Uiteraard hopen we dat veel vrijwilligers ook aanwezig zijn bij de ALV eerder op de avond.

Aanvang 21.00 uur (clubhuis)

2 juli      Let’s Roll dag

Tijdens de Let’s Roll dag komen alle teams die competitie spelen in samenstelling voor het nieuwe seizoen bijeen. De spelers staan dan op het veld en de ouders zijn aanwezig in het clubhuis om taken rondom het team en vrijwilligerstaken op de club te verdelen. Aanwezigheid van spelers en (een van de) ouders is verplicht!

Rooster Let’s Roll dag (let op: gewijzigde tijden!)

10.00 – 11.00 uur             Jeugd F & E teams (6-tallen en 8-tallen)

11.00 – 12.00 uur             Jeugd D teams

12.00 – 13.00 uur             Jeugd C teams

13.00 – 14.00 uur             Jeugd B teams / A teams

3 juli      Rabobank ABC Toernooi

Dit toernooi is voor eigen spelers en speelsters uit de A / B / C – lijn. Het toernooi vindt op HVM plaats. Nadere informatie over aanvangstijden volgt via de Toernooicommissie.

Aanmelden:[email protected]

Met sportieve groet,