HVM clubshirt

Nieuws afbeelding 11-5-2016

Leden die komend seizoen voor het eerst competitie gaan spelen +

Leden die hun clubshirt / keepershirt willen omruilen voor een grotere maat:

Komend seizoen voor het eerst competitie spelen

Leden die voor het eerst competitie gaan spelen ontvangen een clubshirt in bruikleen van HVM. De kosten hiervoor zijn inbegrepen in de contributie. Broek / rok en kousen worden door de leden aangeschaft via onze webshop:

Kleding passen

Op 2 juli komen de teams in nieuwe samenstelling voor het komend seizoen bijeen. Uw kind maakt dan op het veld kennis met teamgenootjes en voor ouders is in het clubhuis een informatiesessie en worden team- en vrijwilligersrollen verdeeld. Tijdens deze dag geven leden die voor het eerst competitie gaan spelen ook de maat door voor het clubshirt. Uw kind kan het clubshirt en eventueel broek / rok en kousen dan passen voor de juiste maat.

Het clubshirt zal voor aanvang van het nieuwe seizoen uitgedeeld worden. De datum hiervoor volgt nog.

Clubshirt / keepershirt omruilen voor een grotere maat

Heb je een grotere maat van jouw clubshirt / keepershirt nodig dan kun je deze omruilen.

Voor het doorgeven van de nieuwe maat vul je het volgende formulier in: https://goo.gl/6z86vq.

Het doorgeven van de nieuwe maat kan tot en met uiterlijk 16 mei! Omruilverzoeken worden na deze datum niet meer in behandeling genomen.

De datum voor het inleveren van jouw huidige shirt aan het einde van het seizoen en het uitleveren van jouw nieuwe shirt voor aanvang van het nieuwe seizoen volgt nog.

Vragen?

Als er vragen zijn over de HVM clubkleding dan kun je deze mailen naar: [email protected]

Met sportieve groet,

HVM Kledingcommissie