header foto header foto header foto header foto header foto
 
TC

Techniek bijspijkeren? HVM Hockeyschool!

Nieuws afbeelding 5-4-2016 Beste leden van de B-E jeugd,
Wil je je hockeytechniek bijsprijkeren? Hieronder twee initatieven waarvoor je je kunt opgeven. Het ene initatief van onze hoofdtrainer is in de meivakantie, het andere initiatief is van twee van onze bekende trainers op zondagochtend. De TC staat achter beide initaitieven en gaat ervan uit dat jullie hier graag gebruik van willen maken. Let wel op: dit wordt door de betrokkenen zelf gedaan. Dus vragen, aan- en afmelden graag via onderstaande emailadressen. 

Hockeyschool in de meivakantie:

Wil je extra trainingen voor de selecties beginnen? Of gewoon een paar dagen je techniek verbeteren? Schrijf je dan snel in voor de Techniekschool in de Meivakantie.

Onder leiding van de hoofdtrainer gaan we in kleine groepjes (ongeveer 6 kinderen van je eigen leeftijd) aan de slag om je techniek te verbeteren. Elke dag zal er een andere techniek centraal staan waaraan we zullen werken. Doel is om aan het eind van de dag je techniek verbeterd te hebben.

Vanaf maandag 2 mei t/m vrijdag 6 mei trainen we elke dag van 10.00 tot 11.30 uur op het waterveld van HVM. Kosten voor deze 5 trainingen zijn in totaal €50 per kind. Graag contact betalen bij aanvang. De enige eis die wij stellen is gemotiveerd zijn om nieuwe dingen te leren. Aan het eind van de training staat er limonade en fruit klaar.

Mocht het je niet alle dagen lukken, is het in overleg mogelijk om een aantal dagen mee te doen. Aanmelden kan door een mail te sturen naar [email protected]. Vermeld hierbij de volgende gegevens:
* Je naam
* Het team
* Emailadres
* Telefoonnummer
* Welke techniek je wil verbeteren

Ik zie jullie aanmelding graag tegemoet. Ik heb er zin in, hopelijk jij ook!

Groetjes, EJ

Hockeyschool op zondagochtend:

 

Wij zijn Tom Gunther en Thom Fokker; wij willen op zondag ochtend een hockeyschool starten waar er de mogelijkheid is om extra te trainen. Wij bieden een techniek training aan voor kinderen van de E tot de B dit in de vorm van een hockeyschool. Alleen maar trainen op individuele aanwijzingen én met als enige doel: JEZELF BETER MAKEN. Deze training is voor gemotiveerde kinderen die graag een extra keer willen trainen. Deze trainingen zullen anders worden uitgevoerd dan de meeste gewend zijn op HVM. De oefenstof is net wat anders en de manier van trainen ook! Door middel van spelenderwijs & differentieel leren willen wij zo snel mogelijk resultaat boeken. Ook is er de mogelijkheid om met video beelden te werken. Zo kan je jouw eigen technieken terug zien en krijg je van ons aandachtspunten waar je aan kan werken!!Hierdoor zorgen wij ervoor dat je binnen 3 weken zoveel mogelijk nieuwe dingen hebt geleerd en verschillende technieken gaat verbeteren. 


Wij bieden 3 blokken aan, een blok bestaat uit 3 trainingen van 1 uur en 15 minuten. Een blok kost 35 euro, gaarne contant betalen (mocht dat niet lukken; even contact opnemen via onderstaand mailadres). 

De trainingen vinden plaats op de volgende momenten:


Blok 1(Dribbelen en duelleren- Aanvallend en verdedigend)

17/4     9:15 tot 10:30

24/4     9:15 tot 10:30 

1/5       9:15 tot 10:30

Blok 2: (Passingstechnieken en scoren)

22/5     9:15 tot 10:30

29/5     9:15 tot 10:30

05/6     9:15 tot 10:30

Blok 3: (Passingstechnieken en scoren)

22/5     10:45 tot 12:00

29/5     10:45 tot 12:00

05/06   10:45 tot 12:00


U kunt zich opgeven per mail bij [email protected] 

Wij probeer zoveel mogelijk rekening te houden met kinderen die bij elkaar willen zitten. Een groepje bevat max 6 kinderen per trainer. Een blok kan uit max 12 kinderen bestaan.  Aanmelden kan tot 15 april voor blok 1 en voor blok 2 en 3 tot 19 mei. MAAR!!!! VOL=VOL!!


Wij hebben er veel zin in, en hopelijk jullie ook! 

Met vriendelijke groet,


Thom Fokker en Tom Gunther


Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Proostdijstraat 41,
3641AT Mijdrecht
0297 - 28 70 32
[email protected]

Postadres
Ridderschapstraat 36,
3641JZ Mijdrecht