header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsoring

Volvo Bangarage en HVM verlengen de samenwerking

Nieuws afbeelding 5-4-2016

Afgelopen vrijdag, 25 maart, in een heerlijk zonnetje tekent Volvo Bangarage eigenaar Theo Mulder en Hockey Vereniging Mijdrecht voorzitter Jeroen van Hemel opnieuw het Volvo sponsorcontract.  Op naar een fijne samenwerking en een nog mooier hockeyseizoen.

"We dragen de hockeywereld een warm hart toe, zeker hier in Mijdrecht”, zegt Theo Mulder. Tevens zien wij dat Volvo’s een geliefde auto is onder hockeyers.”Ruim, veilig en een mooie design” beaamt Jeroen van Hemel.

Volvo is al meer dan 20 jaar fan van de Nederlandse hockeysport en focust zich de laatste jaren op het ‘brengen van talent’. Het sponsorcontract houdt onder andere in dat de hockey vereniging  een Volvo Clubbonus van € 1.000,- ontvangt, wanneer een lid van Hockey Vereniging Mijdrecht een nieuwe Volvo koopt of least bij Volvo Bangarage. Daarnaast is er aandacht voor het plannen van verschillende leuke en leerzame evenementen, zoals een jeugdhockeyclinic met een international, bijvoorbeeld Billy Bakker.

Wij zijn blij met een sponsor zoals Volvo Bangarage, één van onze velden draagt de naam "Banveld”, maar we waarderen ook dat het credo ‘brengen van talent’. Onze jeugd kijkt zeker uit naar een georganiseerde hockeyclinic, aldus Jeroen van Hemel.


Gerelateerde nieuwsberichten

Sponsoring

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Proostdijstraat 41,
3641AT Mijdrecht
0297 - 28 70 32
[email protected]

Postadres
Ridderschapstraat 36,
3641JZ Mijdrecht