Liever niet, maar als het moet: opzeggen lidmaatschap

30-3-2016

Opzeggen voor 1 mei 2016!

Het lidmaatschap kan alleen schriftelijk worden opgezegd tot en met 30 april van elk jaar door een mail te sturen naar: [email protected]of een brief te sturen naar: Ledenadministratie HVM, adres Ambachtsherensingel 25, 3641 KL Mijdrecht.

De opzegging gaat in per einde speelseizoen, d.w.z. op 1 juli van elk jaar. Vanaf die datum zal het lidmaatschap worden omgezet naar oud-lid en heb je geen toegang meer tot Lisa.

Je ontvangt na verzending van mail of brief binnen 5 werkdagen een bevestiging per mail van de opzegging. Indien je deze niet ontvangt zul jezelf contact hierover moeten opnemen met de ledenadminstratie via[email protected]of telefonisch via 06-53641520. Telefonisch opzeggen is dus niet mogelijk!

Alleen opzeggingen welke vanuit Hockey Vereniging Mijdrecht schriftelijk zijn bevestigd zijn geldig.

Leden welke hebben opgezegd (onder voorbehoud opzeggen, is OOK opzeggen) worden niet toegelaten tot de selectie trainingen en zullen daarom ook niet in een team worden geplaatst. Wordt de opzegging later ongedaan gemaakt of kom je later terug bij HVM dan word je geplaatst in een team waar ruimte is.

Mocht je -om welke reden ook- opzeggen en in het nieuwe seizoen alsnog opnieuw lid worden, dan zijn er opnieuw inschrijfgeld/administratiekosten à € 30,00 verschuldigd.

Wij attenderen je erop dat bij opzegging na30 aprilvan elk jaar, een heel jaar contributie verschuldigd bent; restitutie is niet mogelijk.

Met vriendelijke groet,

Ledenadministratie HVM