TC

Dringende oproep!! TC leden gezocht voor volgend seizoen

Nieuws afbeelding 28-3-2016

Zonder goed draaiende TC geen goed georganiseerd hockey voor al onze leden!

Om de huidige TC leden te ontlasten hebben we dringend versterking nodig. We zoeken minimaal 3 nieuwe leden. Dus denk alsjeblieft met ons mee wie ons kan versterken. Het is een team van zeer betrokken mensen, die prettig samenwerken, veel ervaring hebben die graag wordt gedeeld en ernaar streeft om iedereen op niveau lekker te laten hockeyen. Wij menen dat communicatie met onze leden de sleutel tot succes van de TC is. We zoeken mensen met hockey-ervaring, maar ook iemand die als secretariaat de TC kan ondersteunen.

Weet je een potentiële kandidaat, heb je zelf interesse of wil je meer weten, neem dan vooral contact op met de voorzitter van de TC, Jiska Pleunes via [email protected]. Zij zal dan zo snel mogelijk reageren. Het zou fijn zijn als wij versterking hebben dit voorjaar, zodat de nieuwe leden alvast een beetje kunnen meedraaien om in hun rol te komen.

Wat doet de Technische Commissie?

De Technische Commissie is verantwoordelijk voor het opstellen, uitvoeren en monitoren van de naleving van het technisch beleid binnen HVM en het Jeugd Opleidings Plan (JOP). Deze commissie zorgt voor het indelen van de teams per hockeyseizoen en het inrichten van de trainingen qua inhoud en planning zowel op het veld als in de zaal. De TC stuurt tevens de Hoofdtrainer aan en, indirect via deze Hoofdtrainer, de gehele trainerspoule. De TC zorgt voor de opleiding van de trainers en organiseert bijeenkomsten voor ouders, die coachen dan wel teammanager zijn. De TC vergadert zo’n tien keer per jaar over periodieke zaken en in de selectieperiode nog een aantal keer kort na elkaar om tot een zorgvuldige besluitvorming te komen. De voorzitter van de TC is tevens bestuurslid en zorgt voor een optimale samenwerking tussen het Bestuur en de TC.