TC

Gezocht: trainer/coach Dames 1 seizoen 2016-2017

Nieuws afbeelding 28-3-2016

Hockey Vereniging Mijdrecht zoekt per volgend seizoen een trainer/coach voor Dames 1

De dameslijn binnen HVM zit in de lift. Er stroomt volgend jaar veel talent door naar de dameslijn. Dat betekent dat wij als vereniging ervoor willen zorgen dat onze Dames 1 volgend jaar een uitstekende begeleiding krijgen om deze stijgende lijn voort te zetten. Daarom zijn wij op zoek naar een ervaren trainer/coach voor deze doelgroep, die zich wil committeren voor een aantal jaar bij tevredenheid van beide kanten.

Als ervaren trainer/coach van Dames 1 ben je in staat om deze groep jonge spelers individueel en als team technisch/tactisch op een hoger niveau te brengen en het team te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Je geeft in ieder geval twee keer per week training en begeleidt het team op zondag tijdens wedstrijden.

Wij bieden jou een maandelijks overeen te komen bedrag, goede trainingsfaciliteiten, support vanuit het Bestuur en de Technische Commissie en een prettige werkomgeving.

Heb je interesse, stuur dan voor 10 april een mail naar Jiska Pleunes onder e-mailadres [email protected] We nemen dan contact met je op.

Informatie over HVM is ook te vinden op www.hvmijdrecht.nl Mijdrecht ligt in het groene hart tussen Uithoorn en Vinkeveen.

Waar staat HVM voor?

HVM is een vereniging met een familiair karakter met ambitie, die de mogelijkheid biedt de hockeysport te beoefenen op zowel recreatief en prestatief niveau voor jong en oud in de regio rond Mijdrecht, Wilnis en Vinkeveen, met andere woorden de gemeente De Ronde Venen. Wij dragen bij aan de sportieve en sociale vorming van de jeugd met een faire en respectvolle opstelling van onze leden, ouders en begeleiders.

Onze vereniging is laagdrempelig. Op sportief gebied hebben wij een goede balans tussen

recreatie en prestatie. HVM kent prestatieteams die allen in de subtop en topklasse spelen en breedteteams in de niveaus eronder, waarbij gestuurd wordt op een goede aansluiting tussen de teams in verband met invalbeurten en wisselingen naar aanleiding van de selectieronde. De aansluiting van de jeugd op de seniorenteams is een aandachtspunt, waar actief invulling aan wordt gegeven. HVM is niet alleen actief op het veld, ook het zaalhockey is een structureel onderdeel van het lidmaatschap vanaf de E-lijn. HVM is trots dat zij een groep van ongeveer 40 jeugdtrainers heeft, die onder begeleiding van onze hoofdtrainer staan. Het zorgdragen voor het behoud van een goede piramide qua leeftijd en ervaring heeft onze permanente aandacht.

Naast hockey gerelateerde activiteiten organiseren de vrijwilligers van HVM diverse gezelligheidsactiviteiten. Inzet van ouders en leden is essentieel voor het goed functioneren van de vereniging. Het activeren van vrijwilligers is daarom een speerpunt, voor welke wij vorig jaar eerste succesvolle wervingsacties hebben ingericht.