Parkeren bij AMVJ

Nieuws afbeelding 8-3-2016 De hockeyclub AMVJ vraagt bezoekende teams om in de weekenden te parkeren op het parkeerterrein op de Saskia van Uylenburgweg 4 in Amstelveen (P3).
P3 ligt op enkele minuten lopen van AMVJ (via het voetpad tussen de voetbal -en cricketvelden door). De navigatiesystemen kennen dit adres en anders is hier de routebeschrijving:

Routebeschrijving per auto
Vanuit Amsterdam/Coentunnel/A10
  • Neem afslag RAI.
  • Daarna de Europaboulevard richting Buitenveldert/WTC.
  • De Europaboulevard af rijden tot aan de rotonde. Op de rotonde rechtsaf de Van Boshuizenstraat in.
  • Uitrijden tot aan de Beneluxbaan. De linksaf inslaan.
  • De eerste afslag links is de Saskia van Uylenburglaan. De parkeerplaats ligt aan het einde van deze laan.
De velden van AMVJ liggen in een natuurgebied en dit gebied is in de weekenden autoluw. Dit houdt in dat er niet bij het clubhuis aan de Amstelkant geparkeerd kan worden. De toegangsweg is hier zeer smal en wordt gebruikt door auto's, fietsers en paarden. De parkeerdrukte aan die zijde van het park lijdt helaas geregeld tot onveilige situaties.