In memoriam

26-1-2016

In memoriam Wim Koevermans.

Zondag 24 januari 2016 is Wim Koevermans overleden.

Wim was een van de oprichters van onze vereniging en is vanaf 1977 tot en met 1986 vice-voorzitter van de club geweest en aansluitend tot 1989 voorzitter.

Tijdens dat voorzitterschap is het eerste kunstgrasveld aangelegd. Een fraaie mijlpaal voor de vereniging.

Daarnaast was hij 8 jaren lang coach van een meisjesteam, waarin ook zijn beide dochters hockeyden, vanaf de D t/m A jeugd.

Wim heeft jarenlang bij ons gehockeyd in het team van Veteranen A. Niet alleen tijdens het hockeyen was vrolijkheid troef binnen dit team, maar zeker ook de derde helften waren voor het team erg belangrijk. Hoogtepunt was echter het jaarlijks uitstapje naar Cadzand. Daar bewaren ze de beste herinneringen aan.

Voor zijn verdiensten is Wim benoemd tot erelid van onze vereniging.

Wim vond het belangrijk dat niet alleen kinderen hockeyden, maar dat ook de ouders hockeyden. Hockeyen door de hele familie vond hij erg belangrijk. Ook voor de onderlinge band binnen de vereniging was dat een goede zaak. Op zijn initiatief is in 1985 dan ook gestart met trimhockey.

Wij wensen zijn vrouw Lenie, kinderen en kleinkinderen, heel veel sterkte toe in deze moeilijke dagen .