TC

Woensdag 25 nov: zaalhockey informatieavond

Nieuws afbeelding 20-11-2015
Woensdag 25 nov: informatieavond zaalhockey voor coaches, managers en scheidsrechters

Maar liefst 23 HVM-teams gaan dit jaar zaalhockeyen. Komende woensdagavond, 25 november, is er daarom in het clubhuis een informatiebijeenkomst over zaalhockey. Het eerste deel is bedoeld voor coaches en managers van de zaalhockeyteams, het tweede deel voor scheidsrechters die actief gaan zijn in de zaal.

Om 20.30 uur vertelt Erik-Jan van Tol wat de zaalhockeyteams deze winter kunnen verwachten. Waar en wanneer wordt er getraind, bijvoorbeeld, en hoe gaan de trainingen eruit zien. Daarnaast vertelt hij over wedstrijden, al het benodigde materiaal en de zaaldiensten die ieder team moet draaien. De bijeenkomst is een nuttige aanvulling op het informatieboekje dat deze week is verstuurd. Wij nodigen alle coaches en managers dan ook van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

Om 21.15 uur neemt Joost Lugtmeijer het stokje over, om te vertellen over de spelregels van zaalhockey en de belangrijkste verschillen met veldhockey. Deze informatie is bedoeld voor scheidsrechters die actief gaan zijn in de zaal. Dat zijn er nogal wat, want ieder zaalhockeyteam moet zelf voor scheidsrechters zorgen. Ben je nog niet gevraagd door een team maar wil je wel graag gaan fluiten in de zaal, kom dan vooral luisteren! Ook coaches en managers kunnen met deze informatie natuurlijk hun geheugen opfrissen.

Tot woensdag!