In Memoriam: Frank Zwager

Nieuws afbeelding 22-10-2015

26 juni 1964 - 22 oktober 2015

Vandaag heeft ons het zeer droevige bericht bereikt dat onze kanjer Frank er niet meer is. Frank is sinds 2006 actief geweest binnen HVM. Jarenlang als coach van het team van zijn dochter Micheline, maar zeker ook als trimmer. Door zijn ziekte heeft hij het hockeyen destijds op moeten geven. Frank bleef echter gepassioneerd voor hockey en hij vond al snel goede alternatieven. Hij is met grote gedrevenheid begonnen aan de opleiding tot bondsscheidsrechter. Frank heeft veel betekend voor het niveau van fluiten van onze scheidsrechters. Slechts enkele weken geleden stond hij nog te fluiten op het veld, met rechte rug en ongelooflijk veel plezier. Daarnaast is hij de afgelopen 16 maanden zeer actief geweest als TC lid verantwoordelijk voor de senioren. Met zijn uitgesproken mening en zijn onweerstaanbare drang naar gezelligheid en een grap heeft Frank zijn stempel gedrukt op onze club. Tot deze zomer lachte het leven Frank toe. Daar kwam echter snel een einde aan. Zijn ziekte heeft zich in de laatste paar weken in alle hevigheid geopenbaard. Wij wensen zijn vrouw Marguerite en zijn dochter Micheline en alle HVM vrienden van Frank heel veel sterkte toe met dit tragische verlies. Wij zullen Frank allemaal ongelooflijk missen.

Bestuur en Technische Commissie HVM