Nieuws afbeelding 10-10-2015

Schone velden en clubhuis.

Nou had ik als supporter van SCHOON een oproep geplaatst op de website en opgehangen in het clubhuis over het samen schoon houden van velden en clubhuis.

Maar blijkbaar heeft lang niet iedereen dit gelezen.

Ik was afgelopen maandag toch wel erg teleurgesteld dat ik bij het rondje velden een bijna volle vuilniszak met afval bij elkaar geraapt heb. En dat in de vorm van lege plastic flesjes, papieren bekertjes, snoeppapiertjes, lege zakjes van chips, oude grips van hockeysticks, trainingshesjes, washandjes voor blessure-ijs, bitjes etc. etc.

Met name op veld 2 was het een rotzooi en dat moet van zaterdag van de jeugdteams zijn geweest, want zondag is op veld 2 niet gespeeld. Een van de regels die op de website stonden luidde: Ruim na afloop van je wedstrijd of je training de dug-out op en laat lege drankflesjes niet achter.

Volgende week ligt er na een weekje trainen en een weekendje sporten NIETS in de dug-outs!! Afgesproken??

Supporter van Schoon.