HVM doet mee aan Boni 'Jeugdsponsor actieweken'

Nieuws afbeelding 24-10-2015

Beste HVM-er,

U heeft de posters wellicht al in het clubhuis zien hangen; Boni Supermarkten organiseert voor het 4e jaar de ‘Jeugdsponsor actieweken’.

HVM doet mee aan Boni ‘Jeugdsponsor actieweken’
Boni voelt zich betrokken bij de lokale (sport)verenigingen en vindt het belangrijk dat jongeren de mogelijkheid krijgen hun hobby of sport uit te oefenen. Boni stelt landelijk een bedrag van € 225.000,- voor alle deelnemende verenigingen ter beschikking (ca. 340) en gaat de komende 8 weken hiermee lokale (jeugd-)verenigingen sponsoren. Deze actie start op 30 september en loopt t/m 24 november.

HVM is één van de 8 verenigingen die geselecteerd is om aan deze actie mee te mogen doen; en om in aanmerking te komen voor een mooi sponsorbedrag hebben wij natuurlijk uw hulp nodig!

Hoe ziet de actie eruit?
In de actieperiode spaart u bij besteding van elke € 10,- een gratis sponsormunt. Deze munt kunt u achter de kassa van de Boni Supermarkt achterlaten in de actiedisplay met daarop de HVM sponsorkoker.

De vereniging die aan het einde van de actieperiode de meeste munten verzamelt heeft ontvangt uiteraard het hoogste sponsorbedrag en wij gaan er natuurlijk voor dat HVM met deze eer gaat strijken!

Mobiliseer familie, buren, vrienden en iedereen die HVM een warm hart toedraagt en doneer al uw munten in onze koker.

Online deze actie steunen?
Zorg voor zoveel mogelijk Facebook-likes voor HVM, hiermee kunnen we € 150,- extra verdienen!!!

Verdere informatie over deze actie kunt u terugvinden op één van de posters in het clubhuis.

We rekenen op u!

Met sportieve groet