Supporter van schoon!

Nieuws afbeelding 18-9-2015

Seizoen 2015-2016 op schone velden en in een schoon clubhuis.

Wat is het toch weer heerlijk dat het seizoen weer begonnen is. Weer beleving in en rondom het clubhuis en natuurlijk ook op de velden. En zeker nu met de nieuwe bar en geschilderd clubhuis ziet alles er weer perfect uit.

Zonder te willen zeuren, wil ik toch enkele punten bij jullie aankaarten.

*Tijdens trainingen is het clubhuis gesloten. Men kan gebruik maken van de toiletten in de kleedkamers. Blessure-ijs ligt in de vriezer in het materiaalhok en daar ligt ook een 1e hulp verbanddoos.

*Keepersuitrustingen en trainingsmateriaal horen te worden opgeborgen in het materiaalhok en niet  in de berging in het clubhuis.

*Zet fietsen in de daarvoor bestemde rekken.

*Zet scooters voor de muur van het clubhuis en niet onder het afdak voor de ingang

*Gooi afval in de daarvoor bestemde afvalbakken en niet op de grond.

*Breng glasservies en lege flesjes terug naar de bar.

*Ruim na afloop van je wedstrijd of je training de dug-out op en laat de lege drinkflesjes etc. niet achter

*Gebruik de toiletten zoals je die ook thuis gebruikt

*Ruim limonadekannen en bekertjes op als je team die gebruikt heeft en maak even de tafel schoon

*Als je kussens gebruikt om op de tribune te zitten, ruim die na gebruik dan ook weer op.

*Ik wil ook ouders vragen erop toe te zien dat hun kinderen zich aan deze regels houden en zo niet,  ze daar ook op te wijzen

Als we met elkaar deze regels in acht nemen blijven we genieten van schone velden en een schoon clubhuis. Laten we daar met z’n allen aan werken.

Met vriendelijke groet,

Supporter van Schoon