HVM opent nieuwe seizoen en bar

Nieuws afbeelding 16-9-2015

HVM blijft vernieuwen. Nadat 3 jaar geleden het clubhuis helemaal uitgebreid en vernieuwd is en 2 jaar geleden een geheel nieuw waterveld is aangelegd was het nu de hoogste tijd om de bar te verbouwen.

Onder leiding van architect Paul Spaltman en aannemer Ad de Graaf en met behulp van vele sponsoren en vrijwilligers is hard gewerkt om het clubhuis voor de start van het nieuwe seizoen klaar te krijgen.

En dat is gelukt! Op vrijdag 11 september om 18:00 uur is de bar officieel geopend door Theo Mulder (directeur Volvo Bangarage). Als leuke gimmick werd het eerste tapbiertje per opbod verkocht.

Ook werd de nieuwe (beoogde) voorzitter Jeroen van Hemel gepresenteerd.

Daarna werd de BBQ geopend. Meer dan 150 leden, ouders en aanhang hebben een fantastische avond gehad.

Het gaat een mooi seizoen worden bij Hockey Vereniging Mijdrecht.

Wil je lid worden van de gezelligste hockeyvereniging in de regio, kijk dan op www.hvmijdrecht.nl.