Arbitrage

HVM Arbitrage opleidingscoördinatie

Nieuws afbeelding 10-9-2015 Op donderdag 17 september om 20:00 organiseert de arbitrage commissie in het clubhuis een bijeenkomst  voor spelers van 16 jaar en ouder of in het bezit van een Club Scheidrechter kaart.

Tijdens die bijeenkomst zullen met name de achtergronden van en de nieuwe spelregels van de KNHB worden doorgenomen. Het is belangrijk om de kennis van het reglement en het inzicht in de competitie kalender weer up-to-date te hebben, zodat HVM straks weer terug kan kijken op een sportief en arbitrair begeleid wedstrijdseizoen.
NB. Aan alle, in het LISA systeem staande HVM scheidsrechters met de status ‘Actief’, is een uitnodiging voor deze bijeenkomst per mail verstuurd . Niet ontvangen en toch CS? Mail dan aan: [email protected]