MHC Alliance & BHC Overbos zijn cashless

Nieuws afbeelding 4-9-2015

In navolging van andere hockeyverenigingen in onze omgeving zal bij Alliance na de zomer alleen met je bankpas betaald kunnen worden. Hiertoe is de bar uitgerust met 2 pinautomaten waarbij het ook mogelijk is om tot EUR 25 contactloos te betalen en in de nabije toekomst met je smartphone te betalen.In navolging van andere hockeyverenigingen in onze omgeving zal bij Alliance na de zomer alleen met je bankpas betaald kunnen worden. Hiertoe is de bar uitgerust met 2 pinautomaten waarbij het ook mogelijk is om tot EUR 25 contactloos te betalen en in de nabije toekomst met je smartphone te betalen.

Met ingang van 1 oktober aanstaande zal het niet meer mogelijk zijn om bij BHC Overbos met contant geld te betalen. Vanaf die datum is betaling slechts mogelijk met de Overbos clubkaart en met de pinpas.