TC

Bijeenkomsten voor trainers, coaches en managers

Nieuws afbeelding 2-9-2015

Wij waarderen het enorm dat zoveel leden en ouders binnen HVM een actieve rol in de teams vervullen. Om jullie hierin te ondersteunen, worden voor die vrijwilligers, die een team trainen, coachen of daar manager van zijn, twee avonden georganiseerd.

De eerste avond is op9 septemberaanstaande en gaat overhockeytechnische zaken en de spelregels. Onze hoofdtrainer Erik-Jan van Tol zal het eerste deel voor zijn rekening nemen en iemand van de arbitragecommissie het tweede deel. Uiteraard is er voldoende ruimte voor vragen.

Voor ouders en eventueel trainers van deJongste Jeugd (bijeenkomst 1) (Funkeys, Benjamins, Fjes en Etjes) start de avond om 19.00 uur en eindigt om 20.20 uur.

Voor ouders en trainers van de A, B, C en D teams (bijeenkomst 2)start de avond om 20.30 uur en eindigt om 22.00 uur. Heb je interesse, meld je dan aub aan via
[email protected] onder vermelding van je naam, de datum en bijeenkomst 1 of 2. Zeg het aub voort aan andere ge├»nteresseerde ouders. Ook als zij geen manager of coach zijn, zijn zij uiteraard welkom. Wel graag even aanmelden.

Aangezien het clubhuis dan nog wordt verbouwd, wijken wij uit naarAdvisor ICT Solutions, Rendementsweg 12cop het industrieterrein in Mijdrecht. Let op: je kunt het pand zien liggen vanaf de Veenweg (de grote weg langs de Karwei) maar het is enkel bereikbaar vanaf de noordkant van het industrieterrein.

We zien je graag de 9e!

De tweede avond is op 16 septemberaanstaande en daarin staan de sociaal pedagogische aspecten van het hockey centraal. Deze avond wordt verzorgd doorTischa Neve, een psychologe met een staat van dienst in de hockeywereld. Zij wordt door de KNHB van harte aanbevolen. Tijdens deze avond wordt onder meer stilgestaan bij positief coachen, omgaan met emoties van kinderen, omgaan met verschillende karakters en kwaliteiten en omgaan met ouders langs de lijn en scheidsrechters. Deze avond is interactief, dus vragen zijn meer dan welkom.

Voor de trainers van de jongste jeugd start de avond om 17.30 uur met eten, waarna vanaf 18.00 uur wij met elkaar in gesprek gaan. De bijeenkomst duurt tot 19.30 uur.

Ouders die coachen of managen en de trainers van de A-D lijn worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de tweede bijeenkomst. De avond vangt aan om 20.00 uur en eindigt om 22.00 uur. De locatie is het vernieuwde clubhuis, dat dan is opgeleverd.

Heb je interesse, meld je dan aub aan via[email protected]onder vermelding van je naam en de datum met aanvangstijd. We hopen jullie ook op de 16e te mogen ontvangen!