Save the date: opening nieuwe bar op 11 september

Nieuws afbeelding 30-8-2015

Sinds enkele weken wordt er in het gezellige clubhuis van HVM hard gewerkt door Bouwbedrijf A.J.M. de Graaff en vele vrijwilligers aan een nieuwe bar. De oude bar was ruim 30 jaar intensief gebruikt  en aan vervanging toe. Architectenbureau Spaltman tekende voor het ontwerp.  Na maanden voorbereiding gaf de algemene ledenvergadering op 24 juni toestemming voor de investering.

Het resultaat begint vorm te krijgen en belooft een ware blikvanger te zijn. Met een eigentijdse vormgeving, fraaie kleuren en een zeer praktische invulling kunnen zowel de mensen achter de bar als de leden van de club met veel plezier weer een jaren vooruit.

Op 11 september wordt de bar op feestelijke wijze in gebruik genomen.

Mede dankzij vele sponsoren zoals Architectenbureau Spaltman, Mega Elektra Amsterdam, Veerhuis Installatietechniek, Karwei Mijdrecht, Dirk Stam IJzerwaren, Dekker Hout, Intermat, AVM Productions, Michael Hartwigsen, EMP Grafimedia, Hoogaerts Lichttechniek, Schadenet Kranenburg, Ingenieursbureau Linssen, A2 Bedrijfsmakelaars, Trezpresso, Horesca, Coca-Cola en de Warsteiner Brauerei kan HVM leden en bezoekers gastvrij ontvangen aan een fraaie bar!