HVM Open dag op 6 september

Nieuws afbeelding 3-9-2015

Open Dag Hockeyclub HVM (jeugd vanaf 5 jaar)

Hockey Vereniging Mijdrecht organiseert opnieuw een Open Dag voor jongens en meisjes vanaf 5 jaar uit de gehele regio. Wil je graag eens kennis maken met de hockeysport, dan kan dit op zondag 6 september aanstaande van 10:00 - 12:00 uurbij HVM, Proostdijstraat 41 te Mijdrecht (tel: 0297- 287032).

Kom je zondag 6 september ook hockeyen?

Aanmelden voor de HVM Open Dag is niet nodig. Deelname is gratis en het enige dat je mee moet nemen is sportkleding en sportschoenen (en eventueel scheenbeschermers). Na afloop krijg je een informatiepakket mee naar huis. Als je het leuk vindt en je wordt binnen een week na de Open Dag lid van HVM dan hoef je geen inschrijfgeld (à 30 euro) te betalen!

HVM heeft tevens een enthousiaste G-hockey groep, bedoeld voor kinderen met een verstandelijke beperking vanaf 7 jaar. Heb je interesse, kom gerust eens kijken. Ze trainen elke zaterdag om 11 uur.

Graag tot 6 september!