HVM Clubkleding

Nieuws afbeelding 11-8-2015

Beste HVM-er,

De vakantie zit er voor de meesten al weer op. We hopen dat je een fijne vakantie hebt gehad en weer uitgerust thuis bent. Het nieuwe hockeyseizoen start binnenkort. In deze mail vind je alle relevante informatie over de HVM clubkleding.

Uitlevering clubshirt
Dit geldt voor:

• Nieuwe leden
  • F-jes die dit seizoen voor het eerst competitie gaan spelen
  • Leden die aangegeven hebben dat zij hun shirt willen omruilen voor een grotere maat.
Afhaaldagen clubshirt:
Vrijdag 14 augustus van 18.30 tot 19.30 uur
Vrijdag 21 augustus van 18.30 tot 19.30 uur
Locatie: HVM Clubhuis

Verkoop HVM clubkleding (broek / rok en kousen)
Met ingang van dit seizoen is het verplicht om in de nieuwe HVM broek / rok (voorzien van HVM logo) en nieuwe HVM thuiskousen te spelen. Een groot aantal leden heeft dit vorig jaar al aangeschaft.

Verkoopdagen clubkleding:
Vrijdag 4 september van 17.00 tot 21.00 uur
Zaterdag 5 september van 09.00 tot 13.00 uur
Locatie: HVM Clubhuis

Leden die vanwege oefenwedstrijden niet kunnen wachten tot de verkoopdagen kunnen de clubkleding ook bestellen via de webshop: www.webshop.clubcolors.nl/winkel (kies HVM logo). De bestelling wordt per post thuis afgeleverd.

NB: passen van broek / rok

Om een goede inschatting te kunnen maken van de benodigde voorraad en om de verkoopdagen soepel te laten verlopen willen wij je vragen om de broek / rok op woensdag 26 augustus te komen passen (van 15.00 tot 17.00 uur of van 19.00 tot 21.00 uur), locatie HVM clubhuis.

Mocht er in dit bericht iets niet duidelijk zijn dan vernemen wij het graag: [email protected]

Met sportieve groet,

HVM Kledingcommissie