header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Heren en Dames 1

Even voorstellen: De nieuwe trainers Dames 1 en Heren 1!

Nieuws afbeelding 20-7-2015 Namens de TC zijn wij zeer verheugd te kunnen melden dat wij voor komend seizoen 2015-2016, 2 ‘nieuwe' trainers/coaches hebben voor D1 & H1, en zij stellen zichzelf graag aan u voor:

Onze nieuwe coach/trainer Dames 1:
Mijn naam is Stefan Terstegge, ben 35 jaar oud en leid met ingang van het nieuwe seizoen de Dames hoofdmacht als trainer / coach.
In het verleden heb ik al meerdere club getraind/gecoacht, waaronder Spijkenisse Dames 1, Hoeksche Waard Heren en Dames 1, Capelle a/d IJssel Heren 1.
Tevens ook jaren zelf gespeeld als verdediger en later als keeper bij onder andere Spijkenisse, Pollux en Derby.
Het is aan mij de taak om de Dames weer naar het derde klasse niveau te leiden.
Ik ben dan ook trots dat het bestuur en Dames 1 mij het vertrouwen hebben gegeven hun nieuwe trainer/coach te zijn.
Ik zie u graag massaal langs de lijn om de Dames aan te moedigen, zo kunnen we er samen een mooi seizoen van maken.

Met vriendelijke groet,

Onze nieuwe coach/trainer Heren 1:

Mijn naam is Chris Ruys, woon in Mijdrecht en komend seizoen de trainer/coach van HVM JA1 en H1.

Voor wie mij nog niet kent, ik ben 4 jaar lang hoofdtrainer geweest bij HVM. Ervaring als trainer/coach in de jeugd van 2e klasse tot en met topklasse bij verschillende clubs. De laatste twee jaar was ik trainer/coach van Hockeyclub Montfoort waar ik met de dames 1 3e klasse heb gespeeld. Om te beginnen wil ik niet meteen zeggen, dat we met H1 hogerop gaan en kampioen worden. De belangrijkste uitgangspunten voor dit seizoen is een solide basis neer te zetten, waar ook de jeugd tegenop kijkt en de doorstroming vanuit JA1 gemakkelijker zal zijn.

Na een tussenstop van een jaar ben ik weer terug op het 'oude nest' en het voelt ontzettend goed en daarmee wil ik ook echt er vol tegenaan komend seizoen.
Zowel als met JA1 en H1 gaan we er elk weekend spektakel van maken, en we verwachten dan ook veel publiek om ons aan te moedigen!

Ik zie jullie graag zondags allemaal langs de lijn!

Groetjes Chris Ruys